Mazout bestellen? Comfort Energy bellen!

ESSO mazout Optiplus

ESSO mazout Optiplus, kwaliteit tegen de laagste mazout prijs.
Mazout bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

ESSO mazout Optiplus is de hoogwaardige mazout en heeft als belangrijkste voordelen dat het zuiniger, zekerder en zuiverder is, waardoor uw rendement verhoogt en uw verwarmingsinstallatie minder snel slijt.

De voordelen

1. zuiniger

ESSO mazout Optiplus verbetert het verbrandingsproces. Omdat minder roetafzetting in uw verwarmingsinstalllatie ontstaat, kan de warmte nog beter worden overgedragen. Hierdoor vermindert uw verbruik tot 8,5%. Bij een bestelling van 2000 liter Optiplus levert u dit, aan de actuele prijzen, en een beperkte meerkost van 0.0225 euro/liter, een netto-besparing op van meer dan 100 Euro. U stookt dus goedkoper!

2. zekerder

ESSO mazout Optiplus gaat de vorming van corrosie in uw verwarmingsinstallatie tegen en beschermt de stookoliepomp door een betere smering.*

Hierdoor wordt de levensduur van uw installatie verlengd. Verder reduceert Optiplus de natuurlijke vorming van sedimenten door veroudering en loopt u minder risico op verstopping van sproeier en filter.*

3. zuiverder

ESSO mazout Optiplus zorgt voor een intensievere en schonere verbranding, waaronder er minder schadelijke stoffen ontstaan. Verder heeft Optiplus een reinigende werking op de tankwand, wat de visuele controle bij kunststoftanks aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien verspreidt ESSO mazout Optiplus een aangename fruitige geur.

* Getest in het labo. Al onze bevindingen zijn gebaseerd op een vergelijking tussen ESSO mazout Optiplus en onze standaardmazout.