Nieuws

Altijd mazout in jouw buurt

Op zoek naar een mazoutleverancier? Weet dan dat een lokale leverancier je heel wat voordelen kan opleveren. Zowel naar levering als naar service. Wij zetten de meest voorkomende pluspunten van een lokale mazoutleverancier op een rijtje.

Snellere levering

Traditioneel worden alle mazoutbestellingen in een regio gegroepeerd om de afstanden tussen de verschillende leveradressen zo kort mogelijk te houden. Hierdoor kan je mazoutleverancier snel en efficiënt leveren. Kies je voor een lokale mazoutleverancier, dan zit je midden in de regio waar dagelijks leveringen plaatsvinden. Je bestelling kan dus vlot ingepland worden en je levering zal sneller plaatsvinden. Bovendien is de kans veel groter dat je bij een dringende bestelling op dezelfde dag nog je mazoutlevering kan ontvangen.

Minder kosten

Kortere afstanden maken dat de kosten voor je levering lager liggen dan bij een leverancier in een andere provincie. Bovendien zorgen de kortere ritten ervoor dat de chauffeur minder tijd verliest waardoor de kosten voor je mazoutleverancier dalen. En dat is allemaal gunstig voor jouw portemonnee.

Persoonlijke dienstverlening

Een lokale mazoutleverancier kent zijn klanten. De chauffeur, die velen jaarlijks zien terugkomen met hun bestelling, weet waar hij moet zijn en wat hij moet doen. Hierdoor hoef jij niet langer thuis te blijven als je mazout geleverd wordt. Zijn er problemen of liep er iets mis? Dan ben jij geen nummer, maar een gewaardeerde klant die snel op een oplossing kan rekenen.

Altijd bereikbaar

Comfort Energy mag dan wel een nationale speler zijn, doorheen de jaren bouwden we intensief een netwerk van lokale mazoutleveranciers uit. Hierdoor is Comfort Energy altijd in jouw buurt en zijn we continu beschikbaar. Zelfs tijdens vakantieperiodes kunnen alle leveringen vlot uitgevoerd worden. In de winter én de zomer.

Via het bestelformulier op onze website, wordt je mazoutbestelling automatisch doorgegeven aan het filiaal of onze mazoutpartner in jouw buurt. Zo geniet jij zonder al te veel inspanningen te doen steeds van de beste dienstverlening.

Mazout bestellen

dinsdag, 19 juli, 2022
Meer nieuws