Nieuws

Mazout, de juiste keuze

De energieprijzen bereiken tegenwoordig ongekende hoogtes met nog veel onduidelijkheid over wat de toekomst gaat brengen. Er is één ding wat Comfort Energy jou als mazoutgebruiker wel kan garanderen: de keuze om te verwarmen met mazout blijft, ook met hoge energieprijzen, de juiste keuze.

Betaalbare energieprijzen

De hogere energiekosten gelden voor iedereen. Ook als mazoutgebruiker betaal je dus vandaag meer voor je mazout dan een jaar geleden. Maar als we de kosten voor mazout vergelijken met andere energiebronnen, dan zien we dat in verhouding de prijsstijging van mazout nog best meevalt. Zo is mazout ongeveer 36% goedkoper dan aardgas. Deze cijfers tonen aan dat mazout, ondanks de stijgende prijzen, een slimme en betaalbare keuze blijft.

Bestel op het juiste moment

Daarnaast kan je bij je mazout zelf bepalen wanneer je je voorraad inslaat of aanvult. Wie de mazoutprijs in de gaten houdt, kan op een moment dat de mazoutprijs lager staat een bestelling plaatsen. Hierdoor heb je toch een beetje invloed op wat jij betaalt voor je mazout en kan je besparen op jouw energiekosten.

Tip: controleer regelmatig je mazoutpeil zodat je niet zonder mazout valt en je geen keuze meer hebt over het moment waarop je moet bestellen.

Nog meer besparen?

Je verwarmingskost nog meer drukken? Daarvoor hebben we nog 6 handige tips die je ook nog een paar euro’s extra kunnen opleveren.

Staat jouw mazout op een laag peil en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan gemakkelijk online waarbij je eveneens de geldende dagprijs en totaal te betalen bedrag te zien krijgt of telefonisch via het gratis nummer 0800 15 269

Mazout bestellen

maandag, 05 december, 2022
Meer nieuws