Nieuws

Mazout Energy+ geeft je verwarmingsinstallatie een langer leven

Een mazoutketel kan doorgaans 30 jaar dienst doen. Op voorwaarde dat je hem tijdig laat nakijken en reinigen natuurlijk. Als je daarnaast alles uit elke druppel mazout wil halen, kies je best voor mazout Energy+. Wij leggen je graag uit waarom mazout Energy+ de meest voordelige keuze is voor je ketel.

Mazout Energy+ bevat toegevoegde additieven die de mazoutkwaliteit verbeteren en dus efficiënter maken. Iets waar jij als eindgebruiker alleen maar voordeel mee doet.

1. Je installatie gaat langer mee

Een deel van de additieven beschermt je verwarmingsinstallatie tegen corrosie. Ze verminderen het risico op afzettingen en vervuiling in zowel je tank, ketel als voedingscircuits. Dat, gecombineerd met de verminderde roetafzetting, maakt dat je installatie niet alleen beter rendeert, maar ook langer meegaat. Je verlengt dus de levensduur van je volledige installatie.

2. Efficiëntere verbranding

De additieven zorgen ook voor een verbeterde verbranding. Dat verhoogt de efficiëntie van de mazout én zorgt ervoor dat je mazoutverbruik daalt.

3. Lagere CO2-uitstoot

Daarnaast verloopt de verbranding door de additieven niet alleen efficiënter, ze is ook schoner. Je krijgt minder roetafzetting in je verwarmingsinstallatie waardoor de uitstoot van CO2 en andere vervuilende deeltjes, net zoals het zwavelgehalte, daalt.

Het toevoegen van de additieven aan Mazout Energy+ brengt uiteraard een meerprijs met zich mee. Die kost verdien je ten opzichte van onze Mazout Standaard echter zo weer terug omdat je minder mazout zal verbruiken en de onderhoudskosten van je installatie lager zullen liggen.

Wil jij ook de levensduur van je mazoutinstallatie verlengen en zuiniger verwarmen? Kies dan voor Mazout Energy+. Je kan deze verbeterde mazoutkwaliteit online of via het gratis nummer 0800 15 269 bestellen.

Mazout Energy+ bestellen

woensdag, 15 februari, 2023
Meer nieuws