Nieuws

Op voorhand betalen voor je mazout? Komt altijd goed!

Online mazout bestellen én betalen was nog nooit zo gemakkelijk. Je geeft gewoon de gewenste hoeveelheid aan en rekent meteen online af. Geen tijdverlies, geen gedoe. Maar hoe weet je nu exact hoeveel mazout je moet bestellen? Want wat als er minder in je tank past dan je bestelde hoeveelheid? Of wat als je tank een stuk leger blijkt dan je dacht?

In principe leveren wij altijd het exact aantal bestelde liters mazout. Natuurlijk verwachten wij niet dat je een mazoutbestelling exact kunt inschatten. Als we omwille van omstandigheden meer of minder mazout moeten leveren dan je hebt doorgegeven, is dat ook geen enkel probleem. Onze chauffeur maakt bij de levering met plezier een correctie van de bestelling.

Verschil verrekenen

Leverde onze chauffeur meer mazout dan de op voorhand betaalde hoeveelheid? Dan kun je meteen het verschil via bancontact bijbetalen aan onze chauffeur. Heb je meer betaald dan de geleverde hoeveelheid? Dan krijg je achteraf het verschil gewoon teruggestort. Belangrijk om te weten: je betaalt de mazoutprijs die gangbaar was op het moment van je bestelling. Mocht die ondertussen gestegen zijn, moet je dus niet meer betalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je inschatting niet helemaal klopt.

Online betalen

Maak, net als 60% van onze klanten, gerust gebruik van ons handig online bestel- én betaalsysteem. Dan hoef jij alvast geen tijd in je mazout te steken. Dát doen wij wel. Met veel plezier. Wil je meteen online mazout bestellen ?

Mazout bestellen

maandag, 07 maart, 2022
Meer nieuws