Werken bij Comfort Energy

Comfort Energy is voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan via dit formulier.

Waarom kiezen voor Comfort Energy?

De grootste (én groeiend)

Comfort Energy is al 40 jaar de grootste brandstoffenverdeler in België, met 13 filialen in heel België. Sinds 2015 verdelen we ook gas en elektriciteit. Door deze voortdurende groei geniet je bij ons grote werkzekerheid.

Aantrekkelijk loon, én meer!

Comfort Energy biedt je een uitstekend salaris, eventueel aangevuld met extralegale voordelen.

Opleidingen voor iedereen

Chauffeurs, commerciële ploeg … iedereen krijgt bij ons de kans om door te groeien.

Onze vacatures


Anderlecht (2)


Vrachtwagenchauffeur C - Anderlecht

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Anderlecht zoekt jou !

Meer info


Filiaalverantwoordelijke - regio Anderlecht

Ben jij op zoek naar een coördinerende functie in de logistiek? Vind jij het belangrijk dat iedere klant op het afgesproken moment beleverd wordt? Heb jij interesse in techniek?

Meer info


Antwerpen (1)


Vrachtwagenchauffeur C - Antwerpen

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Antwerpen zoekt jou !

Meer info


Geel (1)


Vrachtwagenchauffeur C - Geel

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Geel zoekt jou !

Meer info


Gent (Eke) (2)


Customer Service Medewerker - regio Eke

Sta je elke dag opnieuw met de glimlach bestaande en nieuwe klanten professioneel te woord ? Hou jij ervan om de ultieme klantenervaring te creëren ? Wij zoeken een customer service medewerker om ons team te versterken!

Meer info


Vrachtwagenchauffeur C - Eke

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Eke zoekt jou !

Meer info


Hasselt (6)


Vrachtwagenchauffeur C - Hasselt

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Hasselt zoekt jou !

Meer info


Garagist (Bestelwagens)

Sleutel jij graag aan wagens? Heb jij enkele jaren ervaring als garagist? Weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder!

Meer info


Allround onderhoudsmedewerker

Ben jij handig en kan je zelfstandig werken? Heb jij een rijbewijs C en ben je op zoek naar een nieuwe job? Comfort Energy zoekt een allround onderhoudsmedewerker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Meer info


Technical Sales - Tankwagens & Bestelwagens

Ben jij een administratief talent die weet van aanpakken? Zoek je een functie waarin je internationale contacten kan leggen? Spreek jij vlot meerdere talen?  Wij zoeken een resultaatgerichte sales assistant!

Meer info


Credit Collector

Houd jij van klantencontact ? Ben jij stressbestendig, assertief en commercieel ingesteld ? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Meer info


Onderhoudsmedewerker met focus elektriciteit

Ben jij handig en kan je zelfstandig werken? Heb jij een rijbewijs C en ben je op zoek naar een nieuwe job? Comfort Energy zoekt een onderhoudsmedewerker met focus elektriciteit. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Meer info


Ternat (1)


Vrachtwagenchauffeur C - Ternat

Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Bezit je een rijbewijs C? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Comfort Energy Ternat zoekt jou !

Meer info


Onze enthousiaste werknemers aan het woord:


Karine, HR medewerker

“Veel afwisseling, niet werken met droge cijfers maar met mensen...”


Lennert, Planner

“Elke dag logistiek creatief zijn”


Marlies, Commercieel bediende

“Warme sfeer, fijne babbels”


Raf, Chauffeur

“Veel vrijheid én sociale contacten”


Luc, Technisch adviseur

“Weer een tevreden klant”


Silvia, Boekhouding

“Boeiende en afwisselende job”


Sofie, Commercieel bediende

“Ik rij altijd goedgezind naar het werk én de job geeft me voldoening”


Opgelet:

Ok