Duurzamer verwarmen met Green+

 

Er warmpjes bijzitten én bijdragen tot een betere leefomgeving? Het kan. Ook als mazoutgebruiker. De eerste stap: minder verbruiken. De tweede: de onvermijdelijke uitstoot compenseren. Comfort Energy helpt je erbij met de formule "Green+".

Minder en slimmer verbruiken

De eerste stap naar een duurzamer energieverbruik is ‘minder en slimmer’ verwarmen. Kies voor een mazoutformule als Energy+ met een optimaal verbrandingsproces, en zet in op een goede isolatie en regelmatig ketelonderhoud. Zo druk je jouw CO2-uitstoot én je energiekosten.

Compenseer je uitstoot

Hoe doordacht je er ook mee omspringt, je CO2-uitstoot volledig vermijden lukt niet. Maar je kunt hem wel compenseren. Via onze formule ‘Green+’ investeer je in een erkend CO2-compensatieproject dat inzet op een milieuvriendelijke of energiezuinige oplossing. Jouw verbruik blijft dus hetzelfde, maar de totale wereldwijde CO2-uitstoot vermindert.

Hoe werkt Green+?

  • Per aangekochte liter mazout betaal je een kleine extra bijdrage in verhouding met je CO2-uitstoot.
  • Die bijdrage investeren wij in één van de door ons geselecteerde CO2-compensatieprojecten in wind of water. Hiervoor werken we samen met Climate Partner, een onafhankelijke organisatie die wereldwijd ecologisch verantwoorde projecten realiseert.
  • Op je factuur vind je een Green+ code waarmee je het attest downloadt dat de CO2-compensatie voor jouw verbruik bewijst. Deze code kan je hieronder invullen.

 

 

 

Ontdek onze andere initiatieven

 

Opgelet:

Ok