Comfort Energy neemt de nodige maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te vermijden. Bij de levering van je mazout nemen we social distance en bijzondere hygiënische voorschriften in acht.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Comfort Energy is voortdurend op zoek naar manieren om onze werking duurzamer te maken. We zoeken een gezonde balans tussen onze bedrijfsactiviteiten en onze maatschappelijke impact. Ons doel is om niet alleen waarde te creëren op economisch vlak, maar ook op ecologisch én sociaal vlak. Hoe we bijdragen aan een duurzame wereld ontdek je hier.

Duurzamer verwarmen met Green+

Comfort Energy gaat voor klimaatvriendelijke oplossingen. Om de vraag “Hoe kunnen wij milieuvriendelijker verwarmen?” van de klant te beantwoorden, werd Green+ in het leven geroepen. Want hoe doordacht je ook met je energieverbruik omspringt, je CO²-uitstoot volledig wegwerken lukt met de huidige technologieën helaas nog niet. Daarom helpt Green+ je om je uitstoot te compenseren.

Lees meer

Efficiënter brandstofverbruik dankzij Energy+

Comfort Energy streeft samen met haar klanten naar een zuiniger en milieuvriendelijk energieverbruik. Binnen die optiek bieden we Energy+ aan, een multifunctioneel additief van hoge kwaliteit dat kan gebruikt worden zowel in de gasolie verwarming, de gasolie diesel als de diesel. Zo wordt je verwarmingsinstallatie beter gereinigd waardoor de efficiëntie verhoogt en je brandstofverbruik daalt.

Lees meer

Investeringen in hernieuwbare energie

Comfort Energy is voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen om het eigen energieverbruik te reduceren. Met 15 filialen verspreid over het hele land zijn we steeds in de buurt van de klant. Om de energie-efficiëntie van deze vestigingen te verbeteren, investeren we in hernieuwbare energie. Op dit ogenblik zijn twee van onze grootste locaties reeds voorzien van zonnepanelen.

Lees meer

Move2Improve

Naast onze inspanningen voor een properder milieu, hechten we bij Comfort Energy ook veel belang aan de gezondheid van onze medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam ertoe zal leiden dat wij ons gelukkiger en meer tevreden voelen. Met het initiatief Move2Improve werken we trouiwens ook aan de gezondheid van onze planeet!

Lees meer

 

Opgelet:

Ok