Nieuws

Aardgas of mazout: dit is waarom je het beste voor mazout kiest!

Heb je bouwplannen, sta je voor een grondige renovatie of is je verwarmingsketel aan vervanging toe? Dan stel je je ongetwijfeld de vraag welke brandstof je het beste gebruikt om je woning comfortabel te (blijven) verwarmen. We helpen je graag de knoop doorhakken!

Overal toegankelijk

Wanneer je voor mazout kiest, hoef je niet na te gaan of er in jouw straat een gasaansluiting is voorzien. Je kan gewoon het Comfort Energy-filiaal in jouw buurt contacteren en eenvoudig een afspraak maken om je mazouttank te laten bijvullen. Bovendien houd je altijd zelf de controle over je voorraad en kan je je bestelling plaatsen wanneer de mazoutprijs laag staat. Wil je zeker zijn dat je nooit zonder mazout valt? Dan kan je ook een beroep doen op een automatische levering. Zo geniet je altijd zorgeloos van een lekker warme woning.

Eenvoudig te installeren

Niet alleen is mazout overal beschikbaar, je kan een mazoutketel ook overal installeren. De nieuwste generatie mazoutketels is veel compacter en stiller, waardoor je zowel in een huis als in een appartement met een gerust hart mazout kan gebruiken. Je mazoutketel zal niet voor geluidshinder zorgen en neemt niet meer ruimte in dan nodig.

Veilig

Een van de belangrijkste voordelen van mazout is de veiligheid van deze brandstof. Stookolie is niet ontvlambaar onder 55°C en er is geen ontploffingsgevaar. Bovendien is de kans op een CO-vergiftiging minimaal wanneer je je woning verwarmt met mazout, in tegenstelling tot verwarming op aardgas of propaangas.

Milieuvriendelijk

Op het vlak van duurzaamheid heeft mazout misschien niet de beste reputatie, maar dankzij de technologische ontwikkelingen is het verschil met aardgas hierin zo goed als weggewerkt. Bovendien zorgt de komst van biobrandstoffen en de mogelijkheid om je mazoutketel te combineren met een warmtepomp ervoor dat je ook in de toekomst duurzaam kan blijven verwarmen met mazout. Als je dan nog eens kiest voor onze verbeterde mazoutkwaliteit Mazout Energy+ en onze formule Green+ ben je helemaal goed op weg om je woning milieuvriendelijk te verwarmen.

Dilemma opgelost?

Ben je overtuigd van de voordelen van mazout? Dan kan je bij ons terecht voor mazout van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Aarzel niet om je mazoutbestelling online te plaatsten of te bellen naar 0800 15 269 om zo snel mogelijk te genieten van de aangename warmte van mazout.

vrijdag, 23 april, 2021
Meer nieuws