Nieuws

Comfort Energy helpt bedrijven hun klimaatdoelstellingen realiseren

Wereldwijd worden er heel wat ambitieuze klimaatdoelstellingen gepresenteerd, maar voor bedrijven is het niet altijd eenvoudig om die beloften ook effectief waar te maken. Tenzij je natuurlijk de juiste partner hebt die je op de goede weg helpt.

Duurzame keuzes

Bij Comfort Energy helpen we onze klanten graag om hun steentje bij te dragen aan het milieu, zonder daarvoor ingrijpende veranderingen te moeten doorvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld met onze verbeterde mazoutkwaliteit Energy+ in één klap je energiekosten én je CO2-uitstoot verlagen. Bovendien biedt deze brandstof tal van voordelen voor dieselmotoren die worden gebruikt in bijvoorbeeld de landbouw of de industrie.

CO2-uitstoot compenseren

Om onze ambitie voor een betere leefomgeving waar te maken gaan we nog een stapje verder, want de CO2-uitstoot van je mazoutverbruik volledig vermijden lukt helaas niet. Compenseren gaat gelukkig wel met onze formule Green+. Met dit initiatief investeren we samen in erkende CO2-compensatieprojecten, die inzetten op milieuvriendelijke of energiezuinige oplossingen. Zo kunnen we met z’n allen van dat kleine steentje voor het milieu al een mooie grote steen maken.

Satic Minera aan het woord

Doe net als Satic Minera en zet samen met ons de (eerste) stap naar een CO2-neutrale toekomst van jouw bedrijf. Als handelaar in bouwgrondstoffen verbruikt Satic Minera jaarlijks zo’n 450.000 liter brandstof. Door eenvoudigweg over te stappen naar onze kwaliteitsbrandstof Energy+ kunnen ze in een handomdraai hun CO2-voetafdruk aanzienlijk verkleinen en genieten van een mooie besparing op hun verbruik. De resterende CO2-uitstoot compenseren ze via Green+.


Ga voor een betere toekomst

Kies jij ook voor een CO2-neutrale toekomst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het Comfort Energy team geeft je graag meer informatie over onze duurzame oplossingen en helpt je met veel plezier om jouw klimaatdoelstellingen te bereiken.

donderdag, 03 juni, 2021
Meer nieuws