Nieuws

De voordelen van Energy+ voor professioneel gebruik

Steeds meer professionals stappen over naar Energy+. En dat is helemaal niet vreemd, want Energy+ biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Zowel voor je eigen verbruik als voor het klimaat. Wat is het dan precies? En waarom is het zo interessant voor jou? We vertellen je er graag meer over.

Slimme professionals dragen zorg voor hun motoren

Energy+ is een additief van hoge kwaliteit dat toegevoegd wordt aan jouw vertrouwde diesel. Het toevoegen van Energy+ zorgt ervoor dat je een zuiverdere brandstof krijgt en biedt tal van voordelen voor dieselmotoren. Zowel op landbouwvoertuigen, industriële toepassingen als op je (vracht)wagenpark heeft Energy+ een gunstig effect.

Energy+ reinigt de brandstofsproeiers, de injectoren en de motor zelf. Bovendien ontdoet het de kleppen, verstuiver en motorkamer van roet en aanslag. Zo ontstaat er een betere luchtaanvoer, verstuiving én een optimale brandstofverbranding. Concreet wil dat zeggen dat de efficiëntie van je motor op deze manier verhoogd wordt. Die winst vertaalt zich in een vermindering van je dieselverbruik met wel 4%.

Daarnaast biedt Energy+ bescherming tegen slijtage en corrosie van zowel ijzer als koper. Dat komt de levensduur van je motor ten goede. Dankzij de zuiverende invloed op de brandstof, beschermt het ook de brandstoftoevoerpomp. Wil je dat je motoren lang mee gaan? Gun ze dan het beste!

De beste vriend van biodiesels

Het is vandaag wettelijk verplicht dat een vast percentage van de brandstof van biologische aard is. Voor Gasolie Diesel is dat 9,9% en voor Diesel 7%. Dit percentage zal in de toekomst alleen maar stijgen, want het zorgt er voor dat de CO2-uitstoot van diesel afneemt en dat is beter voor het milieu. Een nadeel van deze biodiesels is dat ze vatbaarder zijn voor de vorming van algen en microben die ontstaan tijdens stockage. Deze boosdoeners wil je absoluut vermijden want ze kunnen je motor laten vastlopen. Een zeer belangrijke troef van Energy+ is het anti-aging effect.

Energy+ verbetert de opslagstabiliteit van biodiesels en bestrijdt algenvorming, waardoor je motor of installatie beter beschermd wordt en langer mee gaat. En dat is nog niet alles, want Energy+ zorgt ook voor een betere scheiding van water en diesel. Water in je tank ontstaat typisch als gevolg van vocht of condensatie. Dankzij de watersplitsers in Energy+ verbetert de opslagstabiliteit eens te meer. Je krijgt een zuiverdere verbranding, wat de levensduur van je motor nog eens extra bevordert.

Dus wil je op korte termijn je verbruik verminderen en tegelijkertijd langer plezier hebben van je rollend materieel? Dan is Energy+ voor jou de beste keuze!

Bel ons gratis op 0800/15 269 of contacteer een filiaal in jouw buurt.

vrijdag, 11 september, 2020
Meer nieuws