Comfort Energy neemt de nodige maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te vermijden. Bij de levering van je mazout nemen we social distance en bijzondere hygiënische voorschriften in acht.

Video: landbouwer Bart vertelt over de samenwerking met Comfort Energy

vrijdag, 11 september, 2020

Maak kennis met Bart. Bart runt dagdagelijks een bloeiend landbouwbedrijf. Om zijn activiteiten vlot te kunnen uitvoeren, is het belangrijk voor hem dat hij kan rekenen op een betrouwbare brandstoffenpartner met kwalitatieve producten. Wat vind Bart belangrijk als landbouwer en hoe ervaart hij de samenwerking met Comfort Energy? Je ontdekt het in de video!

 

Net zoals Bart doen heel wat Belgische landbouwbedrijven beroep op onze producten en dienstverlening. We begrijpen de sector en weten wat belangrijk is. Wil jij ook graag kennis maken met ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. Het Comfort Energy team staat voor je klaar!

Kies net zoals Bart voor Energy+ van Comfort Energy en gun je  verwarmingsinstallatie en je landbouwvoertuigen de beste kwaliteit. Bovendien is het ook gunstig voor je uitgaven, want Energy+:

  • Bestrijd algenvorming tijdens stockage
  • Verlengt de levensduur van je installaties en motoren
  • Verlaagt het brandstofverbruik van uw verwarmingsinstallatie met 8,5% en van uw dieselvoertuigen met 4%

 

Bereken jouw prijs voor Energy+


Terug naar overzicht

Opgelet:

Ok