Nieuws

Voordelig verwarmen doe je met Energy+

Maar liefst 8 op de 10 van onze klanten is reeds overgestapt naar Energy+. En dat is helemaal niet gek, want Energy+ biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Zowel voor je persoonlijk verbruik als voor het klimaat. Wat is het dan precies? En waarom is het zo interessant voor jou? We lichten het graag toe.

Goed voor je ketel, goed voor je portemonnee

Mazout (Extra) Energy+ is de verbeterde mazout, aangeboden door Comfort Energy. Energy+ is de zuiverdere brandstofvariant van zowel de huisbrandolie (Mazout Standaard) als de Gasolie diesel (Mazout Extra). Hierin wordt de roetvorming aanzienlijk verminderd en dat heeft meteen een positieve invloed op je verwarmingsinstallatie. Doordat er zich minder roet vormt, ontstaat er namelijk een betere warmteoverdracht. Die verhoogde efficiëntie vertaalt zich op zijn beurt in een lager brandstofverbruik van je ketel. Onderzoek bij onze klanten toont aan dat je dankzij Energy+ tot 8,5% minder verbruikt op je verwarmingsinstallatie. Inderdaad, op een tank van 2000 liter betekent dat een besparing van zo’n 80 euro! Bij aankoop betaal je een klein surplus voor het additief, maar op het einde van de rit doe je er dus een goede zaak mee.

Duurzaam verwarmen, vandaag en morgen

Energy+ is niet alleen gunstig voor je portemonnee op de korte termijn. Dankzij de verminderde roetafzetting en anti-roestbestanddelen verleng je ook de levensduur van je ketel. Hierdoor heb je langer plezier van je verwarmingsinstallatie. Energy+ zorgt er dus voor dat je op langere termijn minder snel kosten aan je ketel zult hebben. Het duurzame effect beperkt zich trouwens niet tot je verwarmingsinstallatie. De zuiverende impact van Energy+ op je brandstof zorgt tegelijkertijd ook voor een lagere CO2- uitstoot: je verwarmt dus zuiniger én milieuvriendelijker. Wil je jezelf en de natuur een plezier doen? Dan is Energy+ de juiste keuze!

Mazout bestellen

vrijdag, 11 september, 2020
Meer nieuws