Comfort Card

Betaal je mazout op je eigen ritme

De betaalkaart “Comfort Card” is een betalingsfaciliteit waarbij de verwarmingskosten in maandelijks gespreide betalingen* kunnen worden gedaan. Zo betaal je je mazoutfactuur af op je eigen ritme**.

Ervaar het comfort van de Santander Maestro Card bij Comfort Energy

Mazout bestellen bij Comfort Energy en de kosten van je mazout gespreid en op je eigen ritme terugbetalen? Dat kan dankzij onze samenwerking met Santander Consumer Finance. De kredietopening van Santander (in de vorm van de Santander Maestro Card) laat je toe om op je eigen ritme je mazoutbestelling terug te betalen met een minimum maandbedrag gespreid over een maximum termijn. Je beschikt over een geldreserve zodat je je aankoop van mazout kan spreiden in kleine maandbedragen.

Hoe verloopt de aanvraag?

  1. Klik op de knop en vul de aanvraag in. Bij verzenden, krijg je meteen een antwoord van Santander.
  2. Je ontvangt een e-mail met het contract.
  3. Print het contract uit, onderteken het en stuur het terug naar Santander, samen met een recto verso kopie van je identiteitskaart en een recente loonbrief of een rekeninguittreksel met bewijs van een vervangingsinkomen.
  4. Eens Santander het contract ontvangen heeft, kan je jouw mazout bestellen bij Comfort Energy.

Heb je nog een vraag? Bel gerust naar 070/246.746 (0,15 euro/minuut).

Jouw voordelen:

  • Je hoeft niet aan je spaarcenten te komen om je mazoutfactuur te betalen
  • Je maandelijkse budget blijft in evenwicht
  • De kaart is volledig gratis als je geen geld opneemt

Comfort Card aanvragen

*Let op: geld lenen kost ook geld.

** Kredietvorm : kredietopening van onbepaalde duur met een jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,42%, (variabele debetrentevoet 11,09% en 0,10% kaartkosten per maand van het openstaand kapitaal) voor een kredietopening van 1.400 Euro onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Comfort Energy NV, Slachthuiskaai 28, 3500 Hasselt

Mazout bestellen

Mazoutproducten van Comfort Energy zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geleverd. Kies je voor Energy+? Dan verbruik je bovendien nog minder. Een aanrader!

Mazout bestellen