Nieuws

Is jouw woning moeilijk bereikbaar? Daar hebben we een truc(k)je voor!

Bij Comfort Energy vinden we dat al onze klanten recht hebben op kwalitatieve mazout en dito dienstverlening. Of het nu gaat om een bovengrondse mazouttank in het midden van het stadscentrum, of een ondergrondse tank in een doodlopend straatje op de boerenbuiten: wij leveren jouw mazout waar nodig!

Voor snelle en efficiënte mazoutleveringen weten onze planners best op voorhand de bijzonderheden van jouw woning en mazouttank. Wat is het type van jouw mazouttank? Ligt de vulmond vlakbij de straatkant of kan onze mazouttruck er gemakkelijk bij? Vragen die ervoor zorgen dat de chauffeur zijn uitrusting kan aanpassen (van langere vulslangen tot een kleinere vrachtwagen) zodat we vermijden dat hij moet terugdraaien en je mazoutlevering wordt uitgesteld.

Mazoutlevering met kleine vrachtwagen

Alvorens jouw mazoutbestelling te plaatsen, kijk je dus best na of een gewone mazouttruck tot bij jouw mazouttank geraakt. Je kan er vanuit gaan dat een kleine vrachtwagen nodig is bij:

  • een te smalle weg: als er maar nipt een auto door kan, gaat het onze standaard mazouttruck zeker niet lukken;
  • gevaar voor stabiliteit: als er op je in- of oprit geen zware voertuigen kunnen of mogen staan;
  • een moeilijke bereikbaarheid door bijvoorbeeld bomen, begroeiing of obstakels zoals poorten waar een truck moeilijk of niet onderdoor kan.
  • een mazouttank die meer dan 60 meter van de straat ligt. Onze truck moet hier in de meeste gevallen dichterbij rijden en dan zijn er vaak problemen met bereikbaarheid en stabiliteit.

Plaats tijdig je bestelling!

Tijdig mazout bestellen leidt altijd tot een vlottere service. In het geval van een levering met een kleine vrachtwagen is dat zeker het geval. Alle bestellingen in een regio worden steeds gebundeld en vervolgens uitgevoerd. Maar omdat we minder kleinere trucks in ons wagenpark hebben, rijden deze niet elke dag in iedere regio uit en worden hun routes speciaal ingepland. Het kan dus zijn dat je – in tegenstelling tot een bestelling via de gewone trucks – iets langer moet wachten op je levering. Als je dan zonder mazout valt, vraagt dat een hele inspanning van onze planningsdienst om kleinere truck tot bij jou te krijgen. Bovendien wordt de route dan gewijzigd waardoor andere klanten mogelijks ook in de kou komen te zitten. Tijdig bestellen is dus de boodschap.

Twijfel je of een kleine vrachtwagen nodig is voor jouw mazoutbestelling? Contacteer dan onze klantendienst op het gratis nummer 0800 15 269. Via deze weg kan je ook meteen je mazoutbestelling plaatsen. Of je vult het online bestelformulier in en vinkt het vakje ‘levering met kleine wagen’ aan.

Mazout bestellen

dinsdag, 23 augustus, 2022
Meer nieuws