Tankdiensten

Een gekeurde mazouttank, een gerust gevoel

Als je met mazout verwarmt, dan wil je graag dat je mazouttank in goede staat is. Een tank die netjes in orde is, verzekert jou immers van warmte en comfort. Bovendien wil je ook een bodemverontreiniging vermijden en te allen tijde voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

De keuring van mazouttanks doen we in nauwe samenwerking met onze zusterfirma All-In Tank Service, dé referentie in België op het gebied van mazouttanks. Zo kan jij rekenen op een vakkundige en correcte service.

Tarieven voor keuring mazouttanks
Vlaanderen
Brussel
Wallonië
Bovengrondse mazouttank:
Vlaanderen: 106 euro
Brussel: 115 euro
Wallonië: 115 euro
Ondergrondse mazouttank:
Vlaanderen: 148 euro
Brussel: 160 euro
Wallonië: 160 euro
Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en voor mazouttanks tot 10 000 liter.
Is jouw mazouttank groter dan 10 000 liter en heb je een keuring nodig? Dan neem je best contact met ons op.

Dit zijn keuringen voor verwarming, géén milieudeskundige keuringen. Die vragen een andere aanpak waarvoor je onze specialisten moet contacteren.
Je niet-gebruikte mazouttank netjes opgeruimd

Heb je een mazouttank die je niet (meer) gebruikt? Schakel je over naar een andere energiebron of is je mazouttank afgekeurd? Jammer dat we afscheid moeten nemen. Maar vergeet niet dat je mazouttank officieel buiten dienst gesteld moet worden. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze partner All-In Tank Service. Zij zorgen voor een snelle en vakkundige buitendienststelling van je mazouttank. Opgeruimd staat netjes.

Offerte mazouttanksanering aanvragen
Laat je nieuwe mazouttank installeren door professionals
Ben je op zoek naar een nieuwe mazouttank? Laat je wegwijs maken in de verschillende soorten en materialen. Ook voor nieuwe mazouttanks kan je beroep doen op de expertise van All-In Tank Service. Je kan er terecht voor professioneel advies, verkoop en vakkundige plaatsing van stookolietanks, werftanks en verdeelinstallaties.
Offerte nieuwe mazouttank aanvragen