Ik gebruik geen mazout meer

Bedankt voor je vertrouwen!

Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. We laten je niet graag gaan als Comfort Energy klant, maar zijn dankbaar voor het vertrouwen dat je altijd in ons hebt gehad.

Afscheidscadeau

Om je te bedanken voor je vertrouwen in het verleden, geven we je graag een mooi afscheidscadeau. Geen gepersonaliseerde mok, sleutelhanger of doos chocolaatjes, maar iets waar je echt iets aan hebt. Nu je geen mazout meer gebruikt, ben je immers wettelijk verplicht om je mazouttank te laten neutraliseren of saneren. Daarom geven we je 100 euro korting (inclusief btw) voor de buitendienststelling van je mazouttank bij onze zusterfirma All-In Tank Service op basis van jouw klantnummer (die onderaan de originele mail staat vermeld). Is jouw mazouttank al buiten dienst gesteld? Dan kan je de korting ook cadeau doen aan een vriend of familielid.

Vraag nu je offerte aan

Geniet meteen van je afscheidscadeau door jouw offerte aan te vragen. Jouw korting van 100 euro inclusief btw ga je niet terugvinden in je offerte, maar wél op je uiteindelijke factuur. Houd dat dus even in het achterhoofd als je jouw offerte ontvangt.