Nieuws

3 redenen waarom mazout bestellen in de zomer een goed idee is

Mazout bestellen is waarschijnlijk één van de laatste dingen waar je in de zomer aan denkt. Toch doe je er goed aan om niet te wachten tot het najaar om je mazouttank te vullen. En daar zijn drie goede redenen voor.

1. Snelle service

De eerste koude dagen van het najaar zijn voor veel mensen het signaal om hun mazoutpeil na te kijken. Het gevolg is dat het aantal mazoutbestellingen de hoogte in schiet en er langere wachttijden ontstaan. Mazout bestellen in de zomer zorgt ervoor dat je bestelling vlot verwerkt wordt en maakt dat je zeker bent van een snelle levering. Op die manier kan je meteen genieten van de vertrouwde warmte van mazout wanneer het weer omslaat en de thermostaat een graadje hoger mag.

Wist je trouwens dat je bij Comfort Energy de hele zomer mazout kan bestellen? We hebben een permanente dienstverlening en blijven dus ook tijdens de vakantiemaanden paraat om jouw mazoutbestelling met de glimlach te leveren.

2. Scherpe prijs

Je hebt vrienden of familie misschien al eens horen zeggen dat mazout bestellen in de zomer minder kost dan in de winter, maar dat is een mythe. Het is dus zeker niet zo dat de prijs van mazout gebonden is aan de seizoenen en dat je in de zomer per definitie minder betaalt voor je mazout, maar het kan dus wel.

Gezien de vele factoren die de prijs van mazout beïnvloeden blijft het moeilijk om precies te weten hoe de mazoutprijs zal evolueren, maar door de officiële mazoutprijs in de gaten te houden kan je in de zomer toch genieten van een voordelige prijs voor je mazoutbestelling. Aan de hand van onze grafiek zie je in één oogopslag hoe de mazoutprijs evolueert en kan je met één druk op de knop mazout bestellen wanneer de prijs laag staat.

Tip: wil je nooit meer zonder mazout vallen? Doe dan een beroep op onze automatische leveringen. Wij volgen je mazoutvoorraad op en leveren mooi op tijd.

3. Gespreide kosten

September is vaak een veeleisende maand voor het gezinsbudget. Schoolgeld, nieuw schoolgerief en najaarskledij voor de kinderen, lidmaatschapsgelden voor de sport- of hobbyclub… de kosten lopen al snel op. Door mazout te bestellen in de zomer vermijd je dat de kosten zich verder opstapelen bij de schoolstart en kan je tijdens de eerste koude dagen van het najaar met een gerust hart je verwarming opstarten.

donderdag, 27 mei, 2021
Meer nieuws