Nieuws

Ambassadeur van de Vlaamse brandstofsector

Als de grootste onafhankelijke verdeler van kwaliteitsmazout in België nemen we bij Comfort Energy graag een voortrekkersrol op in de graduele transformatie van de energiesector. De inspanningen die we leveren zijn de Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars (Brafco) niet ontgaan want onlangs beloonde de federatie onze CEO Stefan Baeten met de Vlaamse award voor de beste ambassadeur van de sector.

75 jaar Brafco

De Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars, of kortweg Brafco, mag dit jaar 75 kaarsjes uitblazen en dat werd op 25 september gevierd met een prijsuitreiking onder de leden. De awards werden verdeeld onder leden in Vlaanderen en Wallonië op basis van hun inzet, dynamiek en vooruitstrevendheid.

Beste ambassadeur

Voor de beste ambassadeur van de sector in Vlaanderen viel het oog van de Brafco-jury op onze CEO Stefan Baeten en daar zijn we bij Comfort Energy uiteraard erg blij mee. De aandacht die we besteden aan de energietransitie en aan de juiste plaats van mazout hierin heeft duidelijk een rol gespeeld. Maar ook het feit dat we onder leiding van onze CEO een voortrekkersrol opnemen in de reductie van CO2 en de implementatie van biobrandstoffen is een pluspunt dat aantoont dat we onze sector in een positief daglicht willen plaatsen.

Verbindende rol

Een extra bonus voor Brafco om onze CEO te prijzen als de man die in Vlaanderen de brandstofsector het best vertegenwoordigt, is het feit dat we bij Comfort Energy samenwerken met de grote mazoutketelproducenten voor een vlotte implementatie van biobrandstoffen. Niet alleen helpen we zo onze klanten over te schakelen op een koolstofneutrale verwarming, maar we spelen ook een verbindende rol tussen de verschillende sectoren. Een mooi voorbeeld van onze overtuiging dat we alleen samen de klimaatdoelstellingen kunnen bereiken en zorgen voor een duurzamere verwarmingstoekomst.

maandag, 27 september, 2021
Meer nieuws