Nieuws

Geniet van een nog betere service dankzij onze overname van Q8Mazout

Wat krijg je als twee experts op het vlak van mazout hun krachten bundelen en hun diensten samenbrengen? Een nog completere dienstverlening met een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak. Dankzij de overname van Q8Mazout groeien we bij Comfort Energy verder in onze leidersrol op de mazoutmarkt en geniet je voortaan in België en Luxemburg van hoogwaardige mazout én een nog uitgebreider servicepakket.

Mooie wisselwerking

Nu we de handen in elkaar hebben geslagen, krijg je naast onze bekende dienstverlening toegang tot extra services, zodat je geniet een geoptimaliseerde ondersteuning. Alle Q8Mazout-klanten kunnen nu ook van het complete Comfort Energy-dienstenpakket gebruik maken. Weliswaar wordt het volledig aanbod in een Comfort Energy jasje gestoken waardoor de mazoutbenamingen zullen veranderen.

Bestel nu eenvoudig jouw mazout online

Nog dichter bij jou

Een bijkomend voordeel is dat het aantal Comfort Energy-filialen flink wordt uitgebreid, vooral in Wallonië en Luxemburg. Zo zijn we nog dichter bij jou voor een vlotte en persoonlijke service. Met de overname worden we de tweede grootste mazoutleverancier in Luxemburg zodat je daar ook volop kan genieten van onze stookolieproducten en onze volledige dienstverlening.

Samen sterk

Met het oog op een duurzame toekomst is de overname van Q8Mazout een goede zaak. Het laat ons toe om meer middelen vrij te maken voor verder onderzoek in het teken van de noodzakelijke energietransitie. Zo willen we door onderzoek aantonen dat de gangbare verwarmingsketels op stookolie feilloos werken op hernieuwbare brandstoffen en je dus, zonder grote investeringen, makkelijk kan meewerken aan een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. 

Heb je als Comfort Energy- of Q8Mazout-klant nog vragen over deze overname of onze dienstverlening? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je vragen met veel plezier.

Mazout bestellen

maandag, 28 juni, 2021
Meer nieuws