Nieuws

Het is een goed moment om je tank weer bij te vullen!

In tegenstelling tot voorgaande jaren komt de traditionele rush in november wat later dan gewoonlijk. Dit kan worden verklaard door de vrij milde temperaturen voor de tijd van het jaar en ook door het feit dat veel mensen hun tank hebben laten vullen in maart en april. Gedurende deze periode zijn de stookolieprijzen historisch gedaald. Maar nu de winter eraan komt en de prijzen nog steeds gunstig staan, is het weer een goed moment om je tank wat bij te vullen.

In het Franstalige artikel in l’Avenir van maandag 23 november werd de vraag gesteld of het nu eigenlijk een goed moment is om stookolie te bestellen of niet. Het antwoord op die vraag luidt “ja!”. En daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste zijn de huidige prijzen nog steeds erg gunstig, vooral voor een najaarsperiode. Ten opzichte van vorig jaar is het verschil meer dan 400 euro voor 2000 liter. We raden jou dan ook aan om vooruit te kijken en je bestelling alvast te plaatsen nu je zeker bent dat je nog van de voordelige prijzen geniet.

Een tweede reden is de relatief korte levertermijn van slechts enkele dagen. Het is momenteel relatief rustig voor de tijd van het jaar, maar de koude winterdagen komen eraan waardoor de mazoutbestellingen binnenkort ook weer zullen toenemen. Dat zal er automatisch voor zorgen dat de levertermijnen straks wat langer zullen zijn. Wees er dus al eerder bij.

Bovendien zit ons land nog steeds in lockdown, waarbij heel wat mensen telewerken. We brengen met z’n allen dus meer tijd thuis door en verschillende klanten geven aan dat ze sinds deze zomer meer mazout verbruiken dan andere jaren. Vooral bij klanten met kleinere tanks merken we dat er meer en meer bestellingen binnenkomen. Met een volle tank tover je deze bizarre coronatijd om naar een gezellig warme winterperiode!

Conclusie? Als je wilt profiteren van de voorlopig gunstige prijzen en vlotte levertijden, dan is het nu een ideaal moment om je mazouttank bij te vullen. Zo ga jij een zorgeloze winter tegemoet!

Mazout bestellen

woensdag, 25 november, 2020
Meer nieuws