Move2Improve

Move2Improve

Comfort Energy levert niet enkel inspanningen voor een properder milieu, we hechten ook veel belang aan de gezondheid van onze medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam ertoe leidt dat wij ons gelukkiger en tevredener voelen. Met het initiatief Move2Improve werkt Comfort Energy trouwens ook aan de gezondheid van onze planeet!

Move2Improve is een initiatief waarmee we al onze medewerkers aan het bewegen willen krijgen. Samen stappen, lopen, fietsen, zwemmen en bewegen we 300.000 kilometer. Dit doen we allemaal op eigen tempo en naar eigen mogelijkheden.

Comfort Energy streeft naar gelukkige medewerkers die zich goed in hun vel voelen. Want wie zich goed voelt, straalt dat ook uit op de werkvloer, waar bijgevolg het enthousiasme en de productiviteit de hoogte in schieten. Door er samen voor te gaan, versterkt het initiatief bovendien ook het teamgevoel. En natuurlijk is bewegen gewoonweg leuk én gezond.

We verbeteren met Move2Improve trouwens niet alleen onze eigen conditie, maar ook die van de planeet. Want in ruil voor onze inspanningen, laat Comfort Energy bomen planten in Afrika. Hiermee compenseren we onze gemiddelde CO2-uitstoot. En leggen we die 300.000 kilometer straks met benenkracht af in plaats van met de auto? Dan vermijden we meteen ook een CO2-uitstoot van maar liefst 40 ton.