Energy+

Voordeliger verwarmen met Mazout Energy+

Ontdek onze verbeterde mazoutkwaliteit zodat je efficiëntie verhoogt en je brandstofverbruik daalt.

Comfort Energy streeft als mazoutleverancier samen met haar klanten naar een zuiniger en milieuvriendelijk energieverbruik. Daarom bieden we de verbeterde mazoutkwaliteit Mazout Energy+ en Mazout Extra Energy+ aan. Hiermee wordt je verwarmingsinstallatie beter gereinigd waardoor de efficiëntie verhoogt en je brandstofverbruik daalt. In vergelijking met standaard stookolie geniet je van een besparing van €80 op 2000 liter!

Bovendien zorgt Mazout Energy+ ook voor een verlenging van de levensduur van je installatie doordat er minder roetafzetting plaatsvindt. Minder roet in je verwarmingsinstallatie of uitlaatgassen zorgt voor een lagere CO2-uitstoot: je mazoutverbruik is dus zuiniger én milieuvriendelijker. 

Bestel nu Mazout Energy+

Mazout Energy+ biedt ook tal van voordelen voor dieselmotoren die gebruikt worden in een professionele context zoals landbouw of industrie:

 • Anti-aging
  Het is tegenwoordig verplicht dat een vast percentage van de gasolie diesel (9,9%) en diesel (7%) van biologische aard is. Biodiesels lopen een hoger risico op algenvorming. Mazout Energy+ verbetert de opslagstabiliteit van deze diesel waardoor je dit vermijdt.
 • Watersplitsers
  Mazout Energy+ zorgt voor een betere scheiding van water en diesel. Zo kan beter vermeden worden dat er water in het circuit terecht komt.
 • Reinigend effect
  Mazout Energy+ reinigt de brandstofsproeiers, injectoren en de motor zelf. Bovendien ontdoet het de kleppen, verstuiver en motorkamer van roet en aanslag zodat er een betere luchtaanvoer, verstuiving en optimale brandstofverbranding ontstaat. Hierdoor verhoogt de efficiëntie van je motor.
 • Beschermende functie
  Mazout Energy+ biedt bescherming tegen slijtage en corrosie van zowel ijzer als koper. Bovendien beschermt het ook de brandstoftoevoerpomp.

Lees meer over de voordelen van Mazout Energy+ voor professioneel gebruik

Mazout bestellen

Mazoutproducten van Comfort Energy zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geleverd. Kies je voor Energy+? Dan verbruik je bovendien nog minder. Een aanrader!

Mazout bestellen