Gespreide betaling

Mazout bestellen én je maandbudget in evenwicht houden

Betaal maandelijks een vast bedrag zodat je mazout kan bestellen zonder een grote som in één keer te moeten betalen.

Maandelijks sparen voor je volgende mazoutbestelling? Dat kan! Comfort Energy biedt een formule aan waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. Dankzij dit systeem van gespreid betalen kan je een grote hoeveelheid mazout bestellen zonder een grote som in een keer te betalen. Als je elke maand een vast bedrag spaart, kom je niet voor verrassingen te staan en heb je meer financieel comfort.

Gespreid mazout betalen, hoe werkt het?

Als je voor gespreid betalen kiest, dan schatten we jouw jaarverbruik van mazout zo nauwkeurig mogelijk in. Op die manier kunnen we een maandbedrag berekenen dat op maat is van jouw persoonlijke situatie. Elke maand betaal je vervolgens een vast voorschotbedrag en één keer per jaar in april maken we een gedetailleerde afrekening van je mazout voor je op. Dan vergelijken we de liters mazout die je effectief verbruikt hebt met het aantal liters mazout dat we vooraf hebben ingeschat. We houden hierbij natuurlijk ook rekening met de schommelingen van de mazoutprijzen. Vervolgens berekenen we een nieuw maandbedrag dat nog beter is afgestemd is op jouw persoonlijk verbruik.

Ben je een nieuwe klant?

Dan vragen we je om je eerste bestelling (van minstens 1.000 liter mazout) bij de levering volledig en rechtstreeks te betalen aan de chauffeur. Dat kan gemakkelijk via Bancontact. Hierna kan je starten met sparen voor je volgende mazoutbestelling via een maandelijks voorschotbedrag dat we netjes vastleggen in een overeenkomst. Wens je op een gegeven ogenblik je contract stop te zetten? Geen probleem, dat kan op elk moment en zonder opzegtermijn. Gespreid mazout betalen, dat is comfortabel sparen in alle vrijheid.

Ben je al klant bij Comfort Energy?

Je hebt al minstens twee keer 1.000 liter mazout of meer besteld en je kiest ervoor om in de toekomst gespreid je mazout te betalen? Dan betaal je bij je eerstvolgende levering van mazout de eerste 1000 liter aan de chauffeur. De rest kan je via domiciliëring van een vast maandelijks bedrag aflossen. Voor jouw daaropvolgende mazoutbestellingen geldt gewoon hetzelfde principe: je doet elke maand een voorafbetaling op maat van jouw geschatte mazoutverbruik en je ontvangt jaarlijks een duidelijke afrekening. Zo kunnen we jouw spaarplan elk jaar op maat van jouw werkelijke consumptie afstemmen. Dat werkt duidelijk en transparant!

Jouw voordelen

  • Meer financiële ademruimte dankzij maandelijkse budgetspreiding
  • Een vast maandbedrag op maat zonder extra kosten
  • Automatisch betalen via domiciliëring en steeds opzegbaar
  • Altijd zicht op je uitgaven en verbruik dankzij een transparante communicatie

Wil jij graag je mazout gespreid betalen? Contacteer ons voor een spaarplan op maat.

Starten met sparen 

Mazout bestellen

Mazoutproducten van Comfort Energy zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geleverd. Kies je voor Energy+? Dan verbruik je bovendien nog minder. Een aanrader!

Mazout bestellen