Green+

Duurzamer verwarmen met Green+

Draag bij aan een betere leefomgeving en compenseer je uitstoot met de formule Green+.

Er warmpjes bijzitten én bijdragen tot een betere leefomgeving? Het kan. Ook als mazoutgebruiker. De eerste stap: minder mazout verbruiken. De tweede: de onvermijdelijke uitstoot compenseren. Comfort Energy helpt je erbij met de formule "Green+".

Minder en slimmer verbruiken

De eerste stap naar een duurzamer energieverbruik is ‘minder en slimmer’ verwarmen. Een mazoutformule zoals Energy+ met een optimaal verbrandingsproces, een goede isolatie en regelmatig mazoutketelonderhoud drukken je CO2-uitstoot én je energiekosten.

Compenseer je uitstoot

Hoe doordacht je er ook mee omspringt, je CO2-uitstoot van je mazoutketel volledig vermijden lukt niet. Maar je kunt hem wel compenseren. Via onze formule ‘Green+’ investeer je in een erkend CO2-compensatieproject dat inzet op een milieuvriendelijke of energiezuinige oplossingen. Jouw mazoutverbruik blijft dus hetzelfde, maar de totale wereldwijde CO2-uitstoot vermindert.

Meer info

Hoe werkt Green+?

  • Per aangekochte liter mazout betaal je een kleine bijdrage in verhouding met je CO2-uitstoot.
  • Die bijdrage investeren wij in één van de door ons geselecteerde CO2-compensatieprojecten in wind of water. Hiervoor werken we samen met Climate Partner, een onafhankelijke organisatie die wereldwijd ecologisch verantwoorde projecten realiseert.
  • Op je factuur vind je een Green+ code waarmee je het attest downloadt dat de CO2-compensatie voor jouw mazoutverbruik bewijst. Deze code kan je hieronder invullen. Drie dagen na de facturatie is jouw attest beschikbaar!

Ontdek onze andere initiatieven

CO2-attest aanvragen

Mazout bestellen

Mazoutproducten van Comfort Energy zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geleverd. Kies je voor Energy+? Dan verbruik je bovendien nog minder. Een aanrader!

Mazout bestellen