Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Comfort Energy voor mens en klimaat

Wij zoeken een gezonde balans tussen onze bedrijfsactiviteiten en onze maatschappelijke impact zodat we niet enkel op economisch, maar ook op ecologisch en sociaal vlak waarde creëren.

Comfort Energy is voortdurend op zoek naar manieren om onze werking duurzamer te maken. We zoeken een gezonde balans tussen onze bedrijfsactiviteiten en onze maatschappelijke impact. Ons doel is om niet alleen waarde te creëren op economisch vlak, maar ook op ecologisch én sociaal vlak. Hoe we bijdragen aan een duurzame wereld?

Duurzamer verwarmen met Green+

Comfort Energy gaat voor klimaatvriendelijke oplossingen. Om de vraag “Hoe kunnen wij milieuvriendelijker verwarmen?” van de klant te beantwoorden, werd Green+ in het leven geroepen. Want hoe doordacht je ook met je energieverbruik omspringt, je CO2-uitstoot van je mazoutketel volledig wegwerken lukt met de huidige technologieën helaas nog niet. Daarom helpt Green+ je om je uitstoot te compenseren.

Lees meer

Efficiënter brandstofverbruik dankzij Energy+

Comfort Energy streeft samen met haar klanten naar een zuiniger en milieuvriendelijk energieverbruik. Binnen die optiek bieden we Energy+ aan, een multifunctioneel additief van hoge kwaliteit dat gebruikt wordt in de gasolieverwarming, de gasolie diesel en de diesel. Zo wordt je verwarmingsinstallatie beter gereinigd waardoor de efficiëntie verhoogt en je brandstofverbruik daalt.

Lees meer

Investeringen in hernieuwbare energie

Comfort Energy is voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen om het eigen energieverbruik te reduceren. Met 15 filialen verspreid over het hele land zijn we steeds in de buurt van de klant. Om de energie-efficiëntie van deze vestigingen te verbeteren, investeren we in hernieuwbare energie. Op dit ogenblik zijn twee van onze grootste locaties reeds voorzien van zonnepanelen.

Lees meer

Move2Improve

Naast onze inspanningen voor een properder milieu, hechten we bij Comfort Energy ook veel belang aan de gezondheid van onze medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam ertoe zal leiden dat wij ons gelukkiger en meer tevreden voelen. Met het initiatief Move2Improve werken we bovendien ook aan de gezondheid van onze planeet!

Lees meer 

Mazout bestellen

Mazoutproducten van Comfort Energy zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geleverd. Kies je voor Energy+? Dan verbruik je bovendien nog minder. Een aanrader!

Mazout bestellen